Coldplay

Coldplay Róma

A zene szerelmesei és a Coldplay rajongói a világ minden tájáról! Készülj fel arra, hogy felvedd a tánccipődet és ragadd meg a világító botjaidat, mert valami hihetetlen fog történni Róma szívében. Így van, a Coldplay arra készül, hogy 2024. július 12-én, 13-án, 15-én és 16-án megrázza az ikonikus Stadio Olimpicót. Itt az ideje, hogy bejelölje naptárát, és felkészüljön egy felejthetetlen zenei utazásra, miközben énekel és imbolyog a ritmusra. Tehát akár a „Fix You” rajongója, akár az „Adventure of a Lifetime” szerelmese, készüljön fel arra, hogy a világ egyik leglenyűgözőbb városában a Coldplay varázsa elbűvöli. Merüljünk el az izgalmas részletekben, és készüljünk fel egy zenével teli extravagánsra, mint senki más!

A Coldplay világszerte utazik, jelenlegi turnéjuk több mint egy évig tart. Jól olvastad. Már elkezdődött (2023), és messze 2024-ig fog tartani. Valójában mire a Coldplay Rómába érkezik, 2024 nyara hamarosan véget ér, és itt az ideje, hogy a gyerekek visszatérjenek az iskolába, a diákok visszatérjenek az egyetemre, és a szülők eltávolítsák a nyaralás hangulatát.

A Coldplay jelenleg a világ egyik legkedveltebb zenekara, és nem meglepő, hogy a római Coldplay koncertekre minden jegy gyorsan elfogyott. A koncertekre továbbra is vásárolhat használt jegyeket az alábbi link segítségével. Többe kerülnek, mint a szokásos jegyek, de ha hajlandó többet fizetni a Coldplay koncerten, ezt mindenképpen érdemes megfontolni.

Coldplay Róma 2024

Időpont: 2024. július 12-16.
Helyszín: Stadio Olimpico (itt játssza az AS Roma labdarúgó-mérkőzéseit)

Jegyek: Viagogo (használt)

Szeretne többet megtudni más római koncertekről és eseményekről? Vessen egy pillantást római naptárunkra , hogy megtudja, mi történik az olasz fővárosban. Szeretne inkább a város legfontosabb látnivalóiról vagy a legmenőbb tevékenységekről olvasni, amelyek rád várnak? Mindez és még sok más vár rád Róma útmutatónkban.

Dátum

júl 12 - 16 2024
Kategória

Leave a Reply