rome half marathon

Római félmaraton

Tetszik a római félmaraton futásának hangja? Akkor részt kell vennie a félmaratonon, amely jobban ismert RomaOstia félmaraton. Miért kapta ezt a nevet? A félmaratont Róma városában kezdi, és a tengerparton köt ki a népszerű Ostia városában, amely a legközelebbi hely azok számára, akik Rómában szeretnék meglátogatni a tényleges tengert.

Egyesek azt mondhatják, hogy márciusban túl korai úszni a tengerben, de ha a félmaraton után hűsölni szeretne, akkor nem lesz messze a tengertől, amikor körülbelül 21 kilométer futása után átlépi a célvonalat.

A félmaraton nagyon népszerű táv, így valójában még népszerűbb, mint a nagy maraton, amelyet általában egy héttel a félmaraton után tartanak.

A részvétel ára körülbelül 40 euró, és ez nagyon jó ár, mivel Róma városközpontjában kell futnia, mielőtt az egyik főúton futna Ostia felé. Ha Ön az elsők között regisztrál az eseményre, akkor lehet, hogy még alacsonyabb áron regisztrálhat. Az eseményen való részvételhez legalább 18 évesnek kell lennie.

A lehető leghamarabb regisztrálnia kell, mert a résztvevők száma korlátozott.

Róma félmaraton (RomeOstia) 2024

Dátum: 2024. március 3.

Mivel a verseny Ostiában ér véget, felmerülhet a kérdés, hogyan utazhat vissza Rómába utána. Vissza lehet futni Rómába, de egyszerűbb módja a transzferbuszok használata, amelyek személyenként 12 euró áron működnek. Hogyan tudod ezt kifizetni, ha nem hozol magaddal pénzt a maraton futása közben? A transzferbuszért regisztrációkor fizethet, ami azt jelenti, hogy már benne van és része a csomagnak.

A teljes verseny időkorlátja 3 óra 30 perc. Ne feledje, hogy a regisztráció határideje 2 héttel a tényleges félmaraton előtt.

Élvezze Rómát, a félmaratont és napjait Olaszország fővárosában. Ha észrevétele vagy kérdése van, kérjük, írja meg őket az alábbi megjegyzés mezőbe.

Címkék: ,

Dátum

márc 03 2024
Lejárt!

Idő

Egész nap
Kategória

Leave a Reply