Jackson Browne koncert Rómában 2015-ben

Jackson BrowneJó hír az olasz Jackson Browne rajongóknak, ugyanis az amerikai zenész 2015. februárjától egy világ körüli turnén vesz részt, melynek egyik állomása többek között Róma lesz majd.

Jackson Browne egy amerikai énekes, dalszövegíró és zenész is egyszemélyben, legismertebb dalai a ‘These Days’, ‘Running on Empty’, ‘Somebody’s Baby’, ‘Doctors My Eyes’, ‘For a Rocker’, ‘Lawyers in Love’, ‘Take It Easy’ és a ‘The Pretender’.

Szóval 2015. február elejétől Browne egy világ körüli turnén vesz részt, mely legújabb albumát a Standing In The Breach albumot népszerűsiti. Az albumot egyébként a zenész 14. albuma volt, melyet még tavaly, 2014. októberében adott ki. Browne turnéját Európában kezdi, majd az év második felében turnéját az Egyesült Államokban folytatja.
Olaszországban Browne több koncertet is fog majd adni, de csak egyet az olasz fővárosban Rómában. Rómában a Jackson Browne koncert a Auditorium Parco della Musicaban 2014. május 24-én vasárnap lesz majd látható. A rákövetkező nap pedig 2015. május 25-én hétfőn Bolognában fog majd koncertezni az amerikai zenész. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Auditorium Parco della Musica
Viale Pietro De Coubertin, 30, 00196 Roma, Olaszország

Ha még többet megszeretnél tudni a jegyárakról kattints erre a linkre még több hasznos információért. WorldTicketShop

Leave a Reply