Ciampinoból Rómába

How to get from Ciampino Airport to Rome?

Ha Ön repülőgéppel érkezik Rómába, nagy valószínűséggel a Rome Ciampinon landol. Hogy megkönnyítsük a helyzetét, a WizzAir és a RyanAir járatait ajánljuk, melyek biztosan a Rome Ciampino repülőtérre érkeznek, mégis mást választana, a Leonardo da Vinci-Fiumicino reptér a másik lehetőség. A Rome Ciampino repülőtér 1961. óta gondoskodik az utasok kényelméről. Az új reptér, a Flumicinio 1960-as nyitása szinte teljesen szükségtelenné tette a Ciampiano reptér működését. Később a rövid útvonalú gépek újra felélesztették a Ciampiano reptér forgalmát, és mostanra már több millió utas érkezik és távozik Olaszországból ezen a reptéren. De a legfontosabb kérdés a következő:

Hogy lehet Rómába jutni a Ciampino reptérről?

1) Terravision

A Terravision járatai könnyen elérhető közlekedési módja annak, hogy az utazó eljusson a Ciampino repülőtérről a Termini állomásra, Róma központjába. Innen már metróval vagy vonattal könnyen eljuthat bárhová. További információkért és a jegyfoglalásért látogassa meg a Terravision.

2) Schlaffini

Utazzon valamelyik járatukon az Anagnina metróállomásig, ahonnan bárhova eljuthat a tömegközlekedéssel.

3) Taxi

Csak ugyorjon be egy taxiba a repülőtér előtt és utazzon egyenesen a végső célállomásához. Ha előre ki szeretne bérelni egy privát transzfert, megteheti.