Karácsonyi vásárok

Christmas market in RomeMinden évben rendezne karácsonyi vásárok Rómában. A leghíresebb ezek közül az a vásár, amelyet a Piazza Navonan szoktak rendezni.

A Piazza Navona karácsonyi vásár Rómában a legkedveltebb, legnépszerűbb és legnagyobb esemény a karácsonyi időszakban. Minden évben több ezer ember érkezik az olasz fővarosba az ádventi időszakban, hogy részesei lehessenek ennek a különleges ünnepi eseménynek. Ez az egyik legnépszerűbb karácsonyi vásár Európában és minden évben egyre többen érkeznek a városba a karácsonyi időszakban. A római karácsonyi vásárt minden évben november közepétől szokták megrendezni, de ebben az évben még nem adtak ki pontos információt a vásár időpontjairól. A Piazza Navona gyönyörűen kivilágitva és egy igazi karácsonyi csodaországgá válva várja az érdeklődőket ebben az évben is.

A látogatók a vásár során a legfinomabb tradicionális olasz karácsonyi és vásári ételeket és italokat is megkóstolhatják, mint a különböző kolbászokat, palacsintákat, a karácsony hiányozhatatlan kelléke a különböző féle forraltborok sem hiányozhatnak. A vásáron nem csak a legkülönbözőbb ételeket és italokat próbálhatod ki, hanem különböző családi és más programok is várnak mindenkit. A legjobb kézzel készített karácsonyi ajándékok sokasága várja a látogatókat, a különböző kézzel kötött sálaktól, sapkától és más kiegeszítőktől kezdve a lámpákig és más kézzel készitett tárgyakig. A vásáron a karácsonyi ajándékok beszerzése és a karácsonyi hangulat mellett különböző szines és változatos programok sokasága várja az érdeklődőket.

Piazza Navona karácsonyi vásár dátuma 2014

November 26 – Január 6

Káracsonyi vásár hírek a blogból

[RSSImport display=”3″ feedurl=”https://www.romainfo.net/tag/karacsonyi-vasar/feed” date=”true”]

Egyéb karácsonyi vásárok Rómábban:

  • Piazza Giuseppe Mazzini
  • Piazza Giuseppe Verdi
  • Piazza Caprera

One thought on “Karácsonyi vásárok

  1. Ferenc says:

    Üdv ma voltunk arra is és egyenlőre semmit se pakoltak ki.annyi volt hogy a tér minden sarkában fegyveres katonák illetve rendőr volt. 2017. 12.09.

Leave a Reply