A 18. század építészeti rajzai – Kiállitás

ExhibitionEz a kiállítás a 18. századi római építészetre fekteti a hangsúlyt. A kiválasztott rajzok a és tervek a tárlatra főleg Antonio Muñoz és a Muso di Roma gyűjteményéiből lett összeállítva a tárlat idejére.

A kiállított dokumentumok Róma különböző építészeti strukturaját mutatja be a 18. században, ami később nagy hatással volt a város képének kialakításában. Ebben az időszakban a városban nagy változások mentek keresztül és egy új korszak és stilus irányzat volt kibontakozóban. A korabeli építészeknek, mint Ferdaninando Fugam Nicola Salvi, Andrea Francesco Nicoletti és Girolamo Toma alkotásaik és terveik igen fantázia dúsak és izgalmasak voltak. A kiállításon megtekintheted a legjobb építészeti vázlatokat, tanulmányokat, különböző terveket és rajzokat. A tárlaton lehetőséged lesz, hogy jobban megismerd és beleláss a 18. századi életbe és építészetbe, az onnan kialakult új stílusba, ami nagy hatással volt Európára és Róma építészeti stílusára is egyaránt. A kiállítás Rómában lesz majd kiállitva a Museo di Romaban 2013. december 20-tól egészen 2014. december 31-ig.

A múzeum minden nap reggel 10 órától egészen este 8-ig van nyitva, keddtől egészen vasárnapig. A belépő felnőtteknek a tárlatra 11euróba kerül.

Leave a Reply