Björk koncert Rómában 2015-ben

Bjork RomeBjörk 2015. elejétől egy új albummal és egy világkörüli turnéval tért vissza, melynek során Rómában is fel fog majd lépni.

Björk egy izlandi énekesnő és dalszövegíró, akit a The Sugarcubes rock együttes énekesnőjeként ismert meg a világ. Björn 1993-ban kezdte szóló karrierjét és első albuma a Debut album egy teljesen új stílust, az electronic dance stílusát vitte be a pop zenébe. Az énekesnő stílusa amúgy széles választékon mozog, játszott már alternativ rock, jazz, new wave és folk stílusban is. Björk legismertebb és egyben legjobb dalai a Birthday, Come to Me, Hyperballad, Jóga, Unravel, New World, Cocoom, Who Is It?, Oceania feat Kelis, Earth Intruders stb.

Szóval Björk 2015-ben az új albuma polcra kerülése után egy világkörüli turnéba is kezdett. Az énekesnő új albuma a Vulnicura Björk 9. studio lemeze, melyet 2015. január elején adott ki. A világkörüli turné 2015. március elején kezdődőtt az Egyesült Államokban majd nyár körül az énekesnő Európában is fog koncertezni, többek között Rómában is. A Björk koncert az olasz fővársoban Rómában a Auditorium Parco della Musicaban lesz majd látható 2015. július 29-én. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Auditorium Parco della Musica
Viale Pietro De Coubertin, 30, 00196 Roma, Olaszország

Ha még többet megszeretnél tudni a jegyárakról kattints erre a linkre még több hasznos információért.WorldTicketShop.

Leave a Reply