Simply Red koncert Rómában 2015-ben

Simply Red RomeJó hír a Simply Red rajongóknak! 2015-től az angol együttes, a Simply Red világkörüli turnén fog részt venni, mely során az együttes Rómába is ellátogat majd.

A Simply Red egy angol soul és pop együttes, amit 1985-ben alapitottak. Tavaly, 2014-ben az együttes egy interjújában megerősitette, hogy 2015-ben újra összeáll a csapat majd egy világkörüli turnéra a Simply Red 30. évfordulójának az alkalmából. A 2015-ös fellállása az együttesnek igy Mick Hucknall, Ian Kirkham, Steve Lewinson, Kenji Suzuki, Kevin Robinson, Dave Clayton és Roman Roth. Azok, akik esetleg nem ismernék az együttest annyira ezek a legismertebb dalaik: Holding Back The Years, Fairground, Stars, Money’s Too Tight (To Mention), és a Something Got Me Started.

Szóval 2015. őszétől a Simply Red egy világkörüli turnén fog majd részt venni a Big Love Tour 2015 turnéval. A turné alatt 42 koncertet fognak majd adni, ezek nagy részét Németországban (Hamburgban, Berlinben, Frankfurtban, Dortmundban, Münchenben) és az Egyesült Királyságban (Londonban, Leedsben, Belfastban, Brightonban stb.). Rómában a Simply Red koncert 2015. november 14-én szombaton a Palalottomatica-ban lesz majd megrendezve. Jegyek a koncertre már kaphatóak.

Palalottomatica
Piazzale Pier Luigi Nervi, 1, 00144 Roma, Olaszország

Jegyek: WorldTicketShop.

Leave a Reply