Fotókiállitás a Museo di Romában

Museo di Roma exhibition2014. októberétől egy átfogó fotókiállitás vár minden érdeklődőt a Museo di Romában. A Museo di Roma az egyik legérdekesebb múzeumok egyike az olasz fővárosban Rómában.

A fotókiállitáson rengeteg, változatos fényképet van lehetőséged megtekinteni a legjobb olasz fotósoktól. A kiállitás során megtekintheted a legjobb tájképeket, portrékat és épitészeti fényképeket is egyaránt. A tárlat során megismerheted a legnagyobb olasz fényképészeket, mint Basilico, Berengo, Gardin, Bossaglia Chiaramonte, Cresci, Ghirri, Guidi, Jemolo és Koch. A kiállitás bemutatja a változásokat és fejlődéseket a különböző fényképeken kersztül és megfigyelheted azt is, hogyan változtak meg a stilusok, irányok és a divat a fotózás világában. A kiallitáson a látogatóknak arra is lehetőségük lesz, hogy megismerjék a fényképészet kialakulását és szerepét a mindennapokban, politikában és médiában is.

A kiállitás Basilico, Berengo, Gardin, Bossaglia Chiaramonte, Cresci, Ghirri, Guidi, Jemolo, Koch az olasz fővárosban Rómában a Museo di Romában tekinthető meg. A kiállitás 2014. október 29-től egészen 2015. március 8-ig vár minden érdeklődőt. A múzeum minden nap, csütörtöktől egészen vasárnapig reggel 10-től ese 8-ig vár mindenkit. Hétfőnként a múzeum zárva van. Felnőtteknek a belépő a kiállitásra 11 euróba kerül.

Museo di Roma
Piazza San Pantaleo, 10 – Piazza Navona, 2 – 00186 Róma, Olaszország

Ha még többet megszeretnél tudni kiallitasokrol Romaban, klikkeljen ide.

Leave a Reply