Hol reggeliz Rómában?

Róma Európa egyik legnépszerűbb városa és minden évben több tizezren látogatnak el az olasz fővárosba rövidebb vagy hosszabb időre. Róma az egyik legizgalmasabb és legéletteltelibb európai városok egyike. Olaszország fővárosa Róma az év minden szakaszában számtalan szines és változatos programokkal, fesztiválokkal, múzeumokkal és különböző látványosságokkal vár.

A város nevezetességein kivül a városban megismerheted a legjobb olasz éttermeket, bárokat és pubokat is egyaránt. Ebben a cikkben a legjobb reggeliző étteremeket fogjuk bemutatni Rómában.

Babette (Via Margutta, 1 D, 00187 Roma)

A Babette egy aranyos és hangulatos étterem Róma belvarosában. A Babetteben reggelizhetsz, ebédelhetsz és vacsorázhatsz is. A Babette a város szivében található mindössze pár perc sétányira a Piazza del Popolotól. A Babette nem a legolcsóbb éttermek köze tartozik, de az ételek minősége kiemelkedően jó. Az étteremben megismerheted a különböző olasz ételeket a különböző pizzáktól kezdve a legfinomabb tésztákig. Az étteremben ezen kivül rengeteg féle saláta és desszertek is kaphatóak. A hely légköre hangulatos és barátságos.

Babette
Babette

Bakery House (Corso Trieste 157)

Bakery House egy kedves és aranyos kis hely Róma szivében. A Bakery Houseban reggelizhetsz, ebédelhetsz és vacsorázhatsz is. A Bakery House egy amerikai stilusú káveház, ami amerikai reggeliket és ételeket árul. A Bakery Houseban rengeteg és változatos frissen elkészitett szendvicsek, kiflik, amerikai sütik és igazi amerikai palacsinta közül tudsz rendelni. A Bakery House hétfőtől csütörtökig reggel 8-tól egészen este 11-ig van nyitva, pénteken reggel 8-tól éjfélig, szombaton 9-től éjfélig és vasárnap reggel 9.30-tól este 11-ig vár minden látogatót.

Bakery House
Bakery House

Bocca di Dama (Via dei Marsi 4)

A Bocca di Dama ugyancsak egy kis kávéház Rómában. A hely hangulata kellemes és nyugodt és a kiszolgálása gyors és segitőkész. A Bocca di Dama rengeteg féle és fajta frissen elkészitett és sütött édességeket és különböző pékárukat árul. Ezeken kivül igazi olasz fagyit, kávét, palacsintákat és pitéket is árulnak. A Bocca di Dama szombatonként és vasárnaponként 12.30-tól 15.30-ig van nyitva.

Bocca di Dama
Bocca di Dama

Ha még többet megszeretnél tudni Rómáról, a programokról, szállodákról és az éttermekről kattints a következő linkre még több információért.

Leave a Reply