A legjobb éttermek Rómában

La ProsciutteriaOlaszország fővárosa Róma az egyik leglátogatottabb városok egyike Európában és az egész világon. Minden évben több tízezren és millióan látogatnak az olasz fővárosba a történelmi épületek és emlékművek miatt. Róma az egyik legnépszerűbb európai városok egyike és számtalan szines és változatos programmal vár mindenkit az év minden szakaszában. A városban a látnivalókon és múzeumokon kívül számos más program is várja a látogatókat. Ebben a cikkben Róma négy legnépszerűbb éttermét fogjuk felsorolni.

Likeat

Likeat az egyik legnépszerűbb éttermek egyike Rómában. Az étteremben reggelizni és ebédelni is ugyanúgy lehet. A Likeat nem egy trandicionális étterem inkább hasonlít egy gyorsétteremhez. Az étterem vagy bár a legfinomabb paniniket és szendvicseket árulja. Az ételek minősége finom és a legfrissebb hozzávalókból van összeállítva. A szendvicsek és paninik mellett különböző nemzetközi sörök közül is tudsz választani. Az étterem egy remek választás a nap kezdéséhez, vagy akár egy gyors és finom ebédhez is egyaránt. Az egyetlen hátránya a helynek, hogy nincs külön mosdója a vendégek számára.

Pinsere

Pinsere Roma egy másik népszerű étterem Rómában. Ez az étterem is Róma szívében helyezkedik el. Az étteremben reggelizni és ebédelni is lehet. Habár az étterem mindig nagyon forgalmas és tömött a kiszolgálás minősége gyors és barátságos. A Pinsere Roma étteremben több féle pizza és tészta közül tudsz választani. Az étterem kedvező áron kínálja az ételeit. A Pinsere Roma étterem igen magas pontszámokat kapott a különböző oldalakon és sokak szerint Róma legjobb pizzáját készítik itt. Az étterem hétfőtől egészen péntekig reggel 9-től egészen délutan 4-ig van nyitva.

Pinsere Roma
Pinsere, Roma

Waraku

Waraku egy japán étterem Róma belvárosában. Az étteremben különféle és változatos tradicionális japán ételeket készítenek, mint a Gyoza, Ramen vagy az Okonomiyaki. Az étteremnek mindössze 16 asztala van, ezért minden esetben szükséges az asztalfoglalás. Az étterem hangulata kellemes, a kiszolgálás gyors és segítőkész az ételek minősége pedig kiváló. Az Waraku a legjobb értékeléseket kapta a vendégektől és az egyik legnépszerűbb éttermek egyike Rómában. Egy hátránya van, hogy az étteremben csak készpénzzel lehet fizetni.

La Prosciutteria

La Prosciutteria egy olasz bor és szendvics bár Rómában. Az étterem az egyik legismertebb és legnépszerűbb helyek egyike az olasz fővárosban. Az étterem tökéletes reggelihez vagy ebédhez. A La Prosciutteriaban rengeteg féle friss, helyben készített szendvics közül tudsz választani. A szendvicseken kivül különböző sajt, sonka, szalámi tálak és saláták is vannak. Az ételek mellett a legfinomabb vörös és fehér borokkal is megismerkedhetsz. A La Prosciutteria a város belvárosában helyezkedik el. Minden nap reggel 11-től egészen este 11.30-ig vár mindenkit.

Ezeken a helyeken kivűl rengeteg étterem található még Rómában, de ez a négy hely a legnépszerűbb úti célok között vannak.

Leave a Reply