Melyik a legjobb 5 csillagos szálloda Rómában?

Rómába utazol és a legjobb szállodák közül is a legjobban szeretnél megszállni? Akkor ez a cikk neked íródott, mivel a legjobb 5 csillagos szállodákról fogunk említést tenni a több ezer turista által adott internetes visszajelzések és a mi tapasztalataink alapján.

Róma egy hatalmas város és az egyik legcsodálatosabb úti cél a világon a Colosseummal, Forum Romanummal a Spanyol lépcsővel és még több ezer más látványossággal. Ha Rómahoz illő körülmények között szeretnél megszállni a legjobb választás egy luxusszálloda, de melyik a legjobb 5 csillagos szálloda Rómában?

A legjobb 5 csillagos szálloda Rómában

Sok hotel közül tudunk választani, de véleményünk alapján a legjobb jelenleg:

Portrait Roma

Ez a szálloda Róma szívében helyezkedik el a legtöbb római látványosságtól mindössze pár percnyi sétára. A Portrait Roma egy igazi luxusszálloda, ami nem csak a híres látványoságok miatt jó választás, de remek éttermek, boltok is találhatóak a közelben. Ezenkívül a szállodának van tervező szobája, ingyenes vezeték nélküli internet elérhetősége, tetőterasz gyönyörű rálátással a városra és még sok más. Érdemes tudni, hogy a szállodának nincs saját parkolója.

Portrait Rome
Portrait Rome

Érdekes info: Mark Zuckerberg a Facebook alapítója is itt szállt meg mézeshete alatt.

Másik lehetőség – Boscolo Exedra

Ha jobban kedvünket lelnénk egy nagyobb és kívülről lenyűgözőbb szállodában, akkor mindenképpen érdemes megnézni a következő képet a Hotel Boscolo Exedraról. Az épület kívülről nagyon szép, látszik, hogy sok pénzt áldoztak rá, ami meg is hozta az eredményt. A szállodában három étterem is található, ingyenes WiFi, fitness terem, wellness részleg, ami egy üveg lifttel van összeköttetésben a szálloda többi részével.

Boscolo Exedra Rome
Boscolo Exedra Rome

Most, hogy megismerkedtél Róma két legjobb szállodájával, válaszd ki a legjobbat számodra és garantáljuk, hogy bármelyikre is esne a választás mindkét hotelben luxus körülményekre számithatsz. Kattints az alábbi linkre több információért a szállodákról, szobákról és árakról.

Leave a Reply